E Devlet ve EpttAVM den ücretsiz Maske Başvurusu

⏰ 09.04.2020

Haydarlı Fotoğrafları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kesinlikle parayla maske satışı yasaktır. Marketlerde verilen maskeler de ücretsizdir” açıklamasının ardından ücretsiz maske başvurusun talep arttı. Ücretsiz maske siparişi E-Devlet ve ePTTAVM üzerinde yer alan form aracılığıyla kolayca verilebiliyor. Belirlenen kotaya göre vatandaşlara, her hafta 5 adet ücretsiz maske dağıtımı yapılacak. Ayrıca başvuruda bulunan kişi diler her bir aile üyesine ait bilgileri de forma girerek onlar için de ücretsiz maske talebini gerçekleştirebilecek.e Devlet ve ePTTAVM online ücretsiz maske başvuru sayfasında vatandaşları "Kişisel Bilgiler" - "Aile Bilgileri" ve "İletişim Bilgileri" alanları karşılayacak. Ücretsiz maske talebinin sorunsuz olarak alınması için formun eksiksiz doldurulması gerekiyor Kişisel TC Kimlik Numaranız, ad soyad, cep telefonu, il, ilçe, mahalle, cadde, sokak ve adres bilgilerini girdikten sonra güvenlik sorusu olan matematik işleminin cevabını kutucuğa yazmanız gerekiyor. “Yukarıda verdiğim bilgilerin doğruluğunu kabul ediyorum. Bu sayfada belirttiğim adres bilgisinin teslimat için yeterli olmaması durumunda, MERNİS sistemindeki adres bilgilerimin bu amaçla kullanılmasını kabul ediyorum.” Metnini işaretledikten sonra “Maske siparişi ver” butonuna tıkladıktan sonra maske talebiniz alınmış olacak. Ayrıca aynı sayfada aile bireylerinizin TC Kimlik Numarası ve isim soy isimleri ile onlar için de maske talebinde bulunabilirsiniz. Maske başvurusunda bulunmak için https://maske.epttavm.com/ linkinden siparişinizi verebilirsiniz.

Başkanımız

Haydarlı Belediye Başkanı Duygu PEKER